10 Ocak 2017 Salı 14:12
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Taşkesenligil, mesajında, gazeteciliğin hür ve sorumluluk isteyen bir meslek olduğunu belirterek, basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik etti.

Gazetecilerin zor şartlarda fedakarca görevlerini yürüttüklerini belirten Taşkesenligil, "Basının ve medyanın ne kadar önemli ve değerli olduğu 15 Temmuz hain darbe girişiminde daha çok anlaşılmıştır. Yaz kış demeden haberden habere koşan, kışın çilesinde en fazla sorumluluk üstelenen basın ve medya çalışanlarına saygılarımı iletiyorum. Bizim için tüm basın mensupları aynı değer ve ölçüdedir." ifadelerini kullandı.

Taşkesenligil, mesajında 15 Temmuz'da Türk medyasının dünyaya iyi bir gazetecilik ve sorumluluk örneği gösterdiğini belirterek, şu ifadelere yer verdi:

"Basınımızın ulusalı ile yereli ile tek vücut olarak Milli iradenin ve demokrasinin yanında olmuştu. Türk Medyası 15 Temmuz’da tüm dünyaya iyi bir sınav vermiştir. Bu ülkenin birlik beraberliği için çalışan tüm fedakar basına ve gazetecilere teşekkür ediyorum."

 

 

Son Güncelleme: 10.01.2017 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.