03 Mayıs 2015 Pazar 15:55
ERZURUM Genel seçime doğru

- Seçim çalışmalarını Horasan'da sürdüren AK Parti Erzurum milletvekili adayı Zehra Taşkesenlioğlu, sanayi sitesi esnafını ziyaret etti.

İlçede temaslarda bulunan Taşkesenlioğlu, sanayi sitesinde esnafın sorunlarını dinledi. Esnafın yakın ilgisine teşekkür eden Taşkesenlioğlu, buradan ilçenin manevi şahsiyetlerinden Şeyh Haydar Efendi'nin elini öperek dua istedi.

İlçede temaslarını tamamlayan Taşkesenlioğlu ve beraberindekiler sırasıyla Çamurlu, Yüzören, Ardı, Akçatoprak ve Kadıcelal köylerini ziyaret etti. Evlerde vatandaşlarla sohbet eden Taşkesenlioğlu, 7 Haziran seçimleri için destek istedi.

Köy odalarında muhtarlar ve köylülerle buluşan Taşkesenlioğlu, yaşanılabilir yerleşim yerlerini en kısa sürede hayata geçireceklerinin müjdesini verdi. Ziyaretlerde özellikle kadın ve çocukların ilgi gösterdiği Taşkesenlioğlu, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Taşkesenlioğlu, burada yaptığı konuşmada, 7 Haziran seçimlerinin büyük önem taşıdığını ifade ederek, "7 Haziran seçimlerinde Türkiye'ye yeni bir zafer kazandırmak adına yola çıktık. Biz istiyoruz ki 7 Haziran'da, bugüne kadar Türkiye'ye yapmış olduğumuz hizmetlerin birkaç misli daha fazlasını yapalım ve hem köylerimize hem Horasan'a, Erzurum'a hem de Türkiye'ye emanet edelim. Çünkü biz insan olarak bunlara layığız. İnşallah 7 Haziran'dan sonra Yeni Türkiye'nin inşasında hep birlikte rol alacağız" diye konuştu.

ERZURUM Genel seçime doğru

ERZURUM Genel seçime doğru

ERZURUM Genel seçime doğru

ERZURUM Genel seçime doğru

ERZURUM Genel seçime doğru

Son Güncelleme: 03.05.2015 15:57
Anahtar Kelimeler:
Seçime DoğruERZURUM Genel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.