01 Kasım 2015 Pazar 10:05
Erzurum Sandık Başında

Erzurum'da 26. dönem parlamentosunun üyelerini belirlemek üzere oy kullanımı başladı.

Sabah erken saatlerde okullara gelen sandık başkanı ve görevlileri, hazırlıkları tamamladıktan sonra, sandık yemini etti.

Sınıflarda sıra bekleyen vatandaşlar saat 07.00 itibarıyla oy kullanmaya başladı. Hasta ve yaşlılara yakınları yardım ederek, oy kullanacağı salonlara götürdü.

Erzurum'da 483 bin 60 seçmen, 2 bin 164 sandıkta oy kullanacak.

Eşi Büşra Tosun ile oy kullanmaya gelen 83 yaşındaki Abdurrahman Tosun, gönlünde bir parti olduğunu ve onun için oy kullanacağını belirtti.

Ülkenin huzur ve refaha çok ihtiyacı olduğunu aktaran Tosun, "İnşallah bu seçimler ülkemize hayırlar getirir. Bir vatandaş olarak biz de görevimizi yerine getirmek için buradayız" dedi.

Behice Özdemir de sabah namazını kıldıktan sonra ilk iş olarak sandık başına geldiğini ifade ederek, "Evi bıraktım oy kullanmak için buraya geldim. Sandıkta ilk oy kullanan kişi de ben oldum" diye konuştu.

Erzurum'da oy kullanma işlemi saat 16.00'da sona erecek.

Son Güncelleme: 01.11.2015 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.