17 Mart 2016 Perşembe 18:28
Erzurum Uzundere'de 'İslam'da Kadın Ve Önemi' Paneli

 Uzundere'de, "İslam'da Kadın ve Önemi" konulu panel düzenlendi.

İlçe Müftüsü Yakup Koçhan tarafından Uzundere Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından konuşan İlçe Müftülüğü Vaizesi Havva Ceylan, cennetin annelerin ayağı altına sergilendiğini söyledi.

Kadınların hem toplumun hem de ailenin temeli olduğunu ifade eden Ceylan, "Kadın, bir anne, bir eş, bir evlat. Erzurum Tabyalarında, Çanakkale'de, ülkemizin her karış toprağında topraklarını düşmana karşı savunan bir asker, cephede mücadele veren erlerine mühimmat taşıyan bir neferdir. Kadın toplumu dönüştüren ve topluma istikamet verendir. Zira kadınlar, özelde ailenin genelde ise toplumun temelini oluşturmaktadırlar" diye konuştu.

Konuşmanın ardından, Sıbyan Kuran Kursu öğrencileri bir birinden güzel ezgiler seslendirdi.

Program, davetlilere karanfil dağıtılmasıyla son buldu.

Son Güncelleme: 17.03.2016 19:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.