14 Temmuz 2016 Perşembe 16:58
Erzurum Valiliği'nden 'Karayollarında Dolandırcılık' Uyarısı

Erzurum Valiliği, tatil dönemlerinde karayollarında oluşan araç arızalarını fırsat bilen dolandırıcılara karşı sürücüleri uyardı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, dolandırıcıların, tatil dönemlerinde ve trafiğin yoğun olduğu saatlerde yollarda oluşan sıkışıklığı fırsat bilerek, araçları arızalanan veya trafik kazasına karışan sürücülere kendilerini araç ustası veya çekici sahibi olarak tanıttığını belirtti.

Kendini bu şekil tanıtan yetkisiz ve ilgisiz kişilerin araçlara müdahale ettikleri bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Sorunu olmayan araçların bile tamir edilmesi gerektiğini ifade ederek, çekiciye yükledikleri ve karşılığında para talep ettikleri şeklinde bir takım dolandırıcılık faaliyetleri otoyollarda yaşanmaktadır. Bu ve benzeri durumlarda vatandaşlarımızın dolandırılarak mağdur edilmelerini önlemek için denetim sırasında vatandaşların bu tür kişilere itibar etmemeleri, bu tür konuşma yaparak yaklaşımda bulunan kişiler görüldüklerinde en yakın kolluk kuvvetlerine veya 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak bildirmesi gerekmektedir."

Son Güncelleme: 14.07.2016 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.