10 Temmuz 2015 Cuma 11:20
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Aziziye Tabyası'nda düzenlenen programda şehit yakınları ve gazilerle iftar yaptı.

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Aziziye Tabyası'nda düzenlenen programda şehit yakınları ve gazilerle iftar yaptı.

Osmanlı-Rus Savaşı sırasında Nene Hatun'un da savaştığı tarihi tabyada düzenlenen iftara, 9'uncu Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay, Jandarma Alay Komutanı Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar öncesinde şehitler için Kur'an-ı Kerim tilavetiyle dualar okundu. 

İftardan sonra bir konuşma yapan Vali Altıparmak, ramazan ayı boyunca en fazla mutlu olduğu iftar programını yaşadığını anlattı. 

Altıparmak, bu tür iftar programlarını geleneksel hale getirdiklerini belirterek, "Şu basmış olduğumuz her karış toprakta yüzlerce şehidimizin kanı var. Bu mekan da zaten her bir taşıyla bize şehitlerimizi hatırlatıyor. Şehit yakınları ve gazilerimizle buluşmak da bizleri çok çok mutlu etti. Katıldığınız için çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Erzurum'da ramazan etkinlikleri

Erzurum'da ramazan etkinlikleri

Erzurum'da ramazan etkinlikleri

Erzurum'da ramazan etkinlikleri

Son Güncelleme: 05.09.2016 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.