05 Mayıs 2016 Perşembe 10:38
Erzurum Valisi Altıparmak İlçelerde İncelemelerde Bulundu

 Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Hınıs ilçesindeki asker uğurlama törenine katıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Altıparmak incelemelerde bulunmak üzere Karayazı, Karaçoban ve Hınıs ilçelerini ziyaret etti.

Beraberinde, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çelik, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenlioğlu ve Karayolları 12. Bölge Müdür Yardımcısı Arif Polat ile ilçelerde incelemelerde bulunan Altıparmak ilçe müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlar ile toplantı yaparak ilçelerinin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.

İncelemelerine Karayazı'dan başlayan Altıparmak buradan Karaçoban'a geçti. Karaçoban ilçesinde yapımı devam eden hükümet binası inşaat alanını gezerek yetkililerden bilgi alan Altıparmak daha sonra ilçe müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla toplantı yaptı. Toplantıda sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar, il ve bölge müdürlerine taleplerini bildirdi.

Toplantıların ardından bölgede bulunan karakolları da gezen Altıparmak askerlerle sohbet ederek karakol özel defterini imzaladı.

Askerlerin kaldığı koğuşlar, yemekhane ve diğer bölümleri tek tek inceleyen Altıparmak, Er Ramazan Yıldırım’ın ailesini kendi telefonundan arayarak sohbet etti.

Oğullarının durumu hakkında ailesine bilgi veren Altıparmak, Yıldırım ile diğer tüm silah arkadaşlarının komutanlarının ve kendilerinin emaneti olduğunu söyledi. Altıparmak ve beraberindekiler daha sonra karakollarda görev yapan askerlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vali Altıparmak ilçelerdeki incelemeleri sırasında Hınıs’ta askere giden arkadaşlarını uğurlamak için konvoy oluşturan gençlerin araçlarıyla karşılaşınca onların bu coşkusuna ortak oldu.

Aracından inerek askere giden gençler ve arkadaşları ile tanışan Altıparmak, onlarla sohbet ederek onların sevincini paylaştı.

Böylesi gurur verici bir olayda gençlerle aynı coşkuyu heyecanı yaşamaktan mutlu olduğunu belirten Altıparmak, gençlere sarılarak "Allah'a emanet olun. Hayırlı teskereler diliyorum.” dedi.

Altıparmak, asker harçlığı vermeyi de ihmal etmedi.

Son Güncelleme: 06.05.2016 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.