09 Ocak 2017 Pazartesi 18:51
Erzurum Valisinden 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Azizoğlu, mesajında, Erzurum ve ülke genelinde büyük özveriyle bazı bölgelerde ise canları pahasına görevlerini sürdüren basın çalışanlarının, anlamlı günlerinin 56. yıl dönümünü içtenlikle kutladığını belirtti.

Ülkenin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Erzurum'a, bu yıl yerli ve yabancı olmak üzere yaklaşık 115 bin turistin geldiği bilgisini veren Azizoğlu, şunları kaydetti:

"Bu sayı EYOF 2017'nin ilimizde yapılacak olmasıyla da kat ve kat artacaktır. Böylelikle başta kış turizmi sektörü olmak üzere diğer tüm sektörler başarıya ulaşacak, bunda da basın çalışanlarının çok önemli rolü ve katkılarının olacağını vurgulamak isterim. Değerli basın mensuplarımızın, şimdiye kadar sağladıkları bu katkıların, bundan sonra da aynı duyarlılıkla vatan ve millet sevgisiyle aynı zamanda insan hak ve hürriyetlerine saygıyla devam edeceğine inanmaktayım. Bu duygularla, tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Basın Çalışanları Günü'nü içtenlikle kutluyor, sağlık, huzur, başarı ve mutluluklar temenni ediyorum."

 

Son Güncelleme: 09.01.2017 18:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.