01 Ağustos 2015 Cumartesi 14:00
Erzurum'a FIFA kriterlerinde çim saha yapılacak

Spor Toto Teşkilatı Başkanı Mehmet Kasapoğlu ile Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'in Ankara'da imzaladığı protokol kapsamında, iki tanesi FIFA kriterlerine uygun olmak üzere 7 sentetik çim halı saha yapılması kararlaştırıldı.

Aktif lisanslı sporcu sayısı ve zengin spor tesisi ağı ile Türkiye'nin önde gelen illerinden biri olan Erzurum'da, spor alanında yapılan yatırımlar devam ediyor.

85 spor tesisinin arasında 10 sentetik çim futbol sahasına sahip olan Erzurum'un ilçelerine, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı'nın destekleriyle ikisi FIFA kriterlerine uygun aydınlatmalı ve sentetik çim yüzeyli olmak üzere, 7 tane daha sentetik futbol sahası yapılacak.  

FIFA kriterlerine uygun iki saha Narman ve Horasan ilçelerine yapılacak. Diğer beş farklı ilçeye de sentetik çim yüzeyli futbol sahaları kazandırılacak.

İmzalanan protokolün gururunu yaşadıklarını belirten Taşkesenligil, "Erzurum olarak adeta spor tesisine doymuyoruz. Çünkü çok sayıda spor yapan gençlerimiz var ve bu gençliğe yeni spor sahaları kazandırmak gerekiyordu. Biz de bunun için çalıştık ve yeni sahaları ilimize kazandıracağız. Yedi tane yeni sentetik çim saha için bize Spor Toto Teşkilatı Başkanımız Mehmet Kasapoğlu destek verecek. Bunun için kendisine bir Erzurumlu olarak Erzurum adına teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Spor Toto Teşkilatı Başkanlığımızın destekleri ile ilimize spor tesisleri kazandıracak olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Şimdiden yapacağımız yeni sentetik çim sahalar ilimize ve ilçelerimize hayırlı olsun" dedi.

Son Güncelleme: 01.08.2015 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.