21 Temmuz 2016 Perşembe 11:43
Erzurum'da 12 Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

 Erzurum'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili gözaltına alınan 11 akademisyen ile bir hastane başhekimi adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alının 12 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Atatürk Üniversitesinin farklı bölümlerinde öğretim üyesi olan profesör doktorlar Mevlüt Aras, Bünyami Ünal, Fatih Akçay, Halil İbrahim Haliloğlu, Nesrin Gürsan, Kadir Yıldırım, Hızır Ulvi, Abdulkadir Yıldırım, Cemal Gündoğdu, doçent doktor Serap Yıldırım ile emekli profesör doktor Sabri Çolak ve Pasinler ilçesi İbrahim Hakkı Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Şevki Gürsan, sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye götürüldü.

Zanlıların adliyeye getirilişleri sırasında geniş güvenlik önlemi alındı.

Son Güncelleme: 21.07.2016 11:58
Anahtar Kelimeler:
ErzurumFETÖGözaltı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.