13 Mart 2016 Pazar 17:03
Erzurum'da 14 Mart Tıp Bayramı

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Altıparmak mesajında, tüm bireylerin sağlıklı yaşam sürebilmeleri için, her türlü hastalıktan korunmaları ve herhangi bir hastalığa yakalandıklarında da tedavilerinin yapılmasında, hekimlerin ve sağlık çalışanlarının vazgeçilmez bir yeri olduğunu belirtti.

Erzurum'daki sağlık kuruluşlarının dünya standartlarına uygun modern tıbbi araç ve gereçlerle donatılmış olduğuna işaret eden Altıparmak, şunları kaydetti:

"Çağın gereklerine göre yetişmiş seçkin hekimleri ve sağlık çalışanlarıyla, Erzurum halkına ve tatillerini Erzurum’da geçiren yerli ve yabancılara sunulan çağdaş sağlık hizmetiyle Erzurum sağlığında başkenti olma yolunda hızla mesafe kat etmektedir. İnsan sağlığı için harcanan mesainin en mukaddes zaman dilimlerinden olduğu inancıyla, daha sağlıklı toplum için emeği geçen değerli hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının en anlamlı günleri olan 14 Mart Tıp Bayramı'nı içtenlikle kutluyorum."

Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genele Sekreteri Prof. Dr Fazlı Erdoğan da zaman mefhumu olmaksızın çalışan sağlık personelinin bütün gayretinin, tüm vatandaşlara vaktinde, kaliteli sağlık hizmeti sunmak ve halkın sağlığına yeniden kavuşmasını sağlamak olduğunu belirtti.

Devletin sağlık hizmeti alan vatandaşlara daha kaliteli hizmet almasını sağlamak ve bu hizmeti sunan tüm sağlık personelinin, daha özverili şekilde çalışmalarına imkan sağlamak amacıyla önemli yatırımlar yaptığını belirten Erdoğan, mesajında şunları ifade etti:

”Ülke ve devlet olarak gerçekleştirdiğimiz tüm hizmetlerimizde benimsemiş olduğumuz insan odaklı hizmet anlayışı ve sağlık alanında yapılan yeni yatırımlarla, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine erişimi önündeki bütün engeller ortadan kalkmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle sağlıklı bir toplum temennisiyle gece gündüz demeden fedakarca sağlık hizmeti sunan tüm hekimlerimizin ve sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu bir hayat sürmelerini diliyorum."

Son Güncelleme: 13.03.2016 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.