04 Aralık 2015 Cuma 11:08
Erzurum'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM), 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren engelli sporcuları ödüllendirdi. 

Erzurum GHSİM Spor Şube Müdürlüğü Engelliler ve Dezavantajlılar Birimi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kazım Karabekir Spor Salonu'nda başarılı engelli sporcular için ödül töreni düzenledi. 

Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, törenin açılışında yaptığı konuşmada, kurum olarak engelli vatandaşların spor yapması ve sosyalleşmesi için üzerilerine düşen görevi yerine getirmek için çalıştıklarını ifade ederek, bu kapsamda çok sayıda proje hazırlayarak hayata geçirdiklerini belirtti. 

Hazırladıkları projelerle engelli vatandaşları sporla buluşturduklarını dile getiren Şenses, bu şekilde sporla tanışan birçok engelli sporcunun da uluslararası arenada madalyalar kazandığını kaydetti. 

Törende, konuşmaların ardından ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren engelli sporculara ödülleri dağıtıldı. Etikinlikte, diğer engelli sporculara da çeşitli hediyeler verildi. 

Törene, Erzurum Vali Yardımcısı Ayhan Terzi, GHSİM Şube Müdürleri Murtaza Cengiz ve Şinasi Polat, İlçe Müdürleri Suat Yılmaz, Köksal Kaçmaz da katıldı. 

Son Güncelleme: 04.12.2015 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.