29 Ağustos 2015 Cumartesi 12:38
Erzurum'da 30 Ağustos Zafer Bayramı

ERZURUM  - Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çalık, mesajında, 30 Ağustos Zaferi ile taçlanan Kurtuluş Savaşı'nın, milletin hangi şart altında olursa olsun, esaret ve dayatmaya asla boyun eğmeyeceğinin açık göstergesi olduğunu belirtti.

İstiklal ve istikbalin tehlikeye düştüğünde bu yüce milletin aynı kararlılığı ortaya koymaktan hiçbir zaman çekinmeyeceğini ifade eden Çalık, şunları kaydetti:

"Bir milletin en büyük gücü, topu, tankı, parası değil, imanlı ve inançlı evlatlarıdır. Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle yurdun dört bir yanından koşup gelen vatan evlatları omuz omuza şehit oldu. Dün birlikte bu vatandan kovduklarımız, bugün bizim birliğimize kast etmiş ve içerdeki aldatılmış terör örgütleriyle birliğimizi bozarak hedeflerine varmak istemektedirler. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençliğimize ecdadımızın taşıdığı ruhu vermeliyiz ki bu ülke üzerinde emelleri olanlar umduklarına ulaşamasınlar. Bu vesileyle milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlar, bu zaferi kazanan bizlere armağan eden tüm şehitleri şükran ve minnetle anıyorum."

 

Son Güncelleme: 29.08.2015 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.