29 Ağustos 2015 Cumartesi 14:08
Erzurum'da 30 Ağustos Zafer Bayramı hazırlıkları

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Altıparmak mesajında, yüce Türk milletinin verdiği onur mücadelesinin sonunda, büyük bir zafer kazanılarak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın millete armağan edildiğini belirtti.

Atalarımızdan emanet alınan bu güzel vatanın ve şanlı bayrağı ile çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni onurla korumanın yolunun milletçe kenetlenmekten geçtiğini ifade eden Altıparmak, şunları kaydetti:

"Dönemin şartları içerisinde askeri kuvvetlerimizden kat kat üstün bir ordu karşısında kazanılan başkomutanlık savaşı ile milletimiz birlik ve beraberliğinden, hürriyet ve istiklalinden en zor koşullarda dahi vazgeçmeyeceğini adeta tüm dünyaya haykırmıştır. Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimizin kahramanlık ve cesaretinde vücut bulmaktadır. Cumhuriyetimizin temellerinde yer alan bu yüksek ruh ve şuur her an, her saniye canlı kalacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir."

Altıparmak, bu vesileyle vatanın bütünlüğü ve milletin huzur ve güvenliği için azim ve kararlılıkla görevlerinin başında olan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin tüm mensupları, gazi ve şehit ailelerinin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladığını kaydetti.

Son Güncelleme: 29.08.2015 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.