20 Ocak 2016 Çarşamba 15:41
Erzurum'da Anne Üniversitesi'nde İkinci Dönem Başlıyor

Çeşitli sebepler nedeniyle okuyamayan veya eğitimine devam edemeyen annelerin üniversite çağındaki çocuklarıyla iletişimini kolaylaştırma için hayata geçirilen Anne Üniversitesi, ikinci dönemine başlıyor.

Erzurum'da Yakutiye Belediyesi ile Atatürk Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen Anne Üniversitesi'ne bu yıl 50 anne eğitime başlayacak.

Çocuğu üniversiteye devam eden ya da üniversiteye gitmeye aday olan kadınların katılabildikleri Anne Üniversitesi uygulaması programı 19 Şubat - 2 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılacak.

Atatürk Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezinde düzenlenecek 8 haftalık kurs programında annelere üniversite yaşamından örnekler sunulacak, toplum iletişimini geliştirmeleri ve aile içi iletişimde eğitim verilecek.

Son Güncelleme: 20.01.2016 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.