08 Temmuz 2015 Çarşamba 22:35
Erzurum'da asfaltlama çalışmaları

Erzurum Büyükşehir Belediyesi yıl sonuna kadar 25 bin ton asfalt dökmeyi hedefliyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kent merkeziyle ilçelerdeki cadde ve mahalle yollarını baştan aşağı asfaltlanması için çalışma başlatıldı. 

Aziziye, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde çalışma yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, birkaç ay içinde 180 bin 294 metrekarelik alana 43 bin 729 ton sıcak asfalt döktü.

Yaz aylarında Yenice, Özbek, Sakalıkesik, Başçakmak, İspiryolu, Çiğdemli, Aşkaleyolu, Beypınarı, Özbilen, Sarıyayla, Alaybeyi, Sakalıkesik, Adaçayı, Ocak, mahalleleriyle caddelerine 30 bin 49 metrelik alana asfalt serimi yapıldı.

Hava şartlarına bağlı olarak yıl sonuna kadar sürmesi planlanan çalışmalar neticesinde 115 bin metrekarelik alana 25 bin ton daha asfalt dökülmesi hedefleniyor.

Son Güncelleme: 08.07.2015 22:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.