20 Ağustos 2015 Perşembe 12:06
Erzurum'da atletizm kampı

ERZURUM   - Türkiye Atletizm Federasyonu'nun (TAF) Turkcell 2020 Küçükler ve Yıldızlar Olimpik Hazırlık Kampı Erzurum'da başladı.

Türkiye Atletizm Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Hanifi Aslantürk, yaptığı açıklamada, hedef 2020 olimpiyatları parolası ile çıktıkları yolda Turkcell'in destekleri ile yeni bir hazırlık kampı başlattıklarını söyledi.

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar öncülüğünde Erzurum'da başlayan kampın 10 gün süreceğini belirten Aslantürk, "81 ilden seçilen 210 sporcunun 92 antrenör nezaretinde kamp eğitimi alacak. Turkcell 2020 Küçükler ve Yıldızlar Olimpik Kampına katılan tüm sporcuların ihtiyaçlarını Türkiye Atletizm Federasyonu karşılıyor. 18-20 Ağustos 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan kampta sporculara teorik eğitimin yanı sıra uygulama eğitimlerinin verlecek" dedi.

Aslantürk, Erzurum kampına katılan yetenekli atletlerin yoğun ve titiz bir çalışma sonrasında seçildikleri ifade ederek, şunları kaydetti:

"Hedef 2020 olimpiyatları kapsamında başlattığımız kampta geleceğin A Takımı Atletlerini yetiştireceğiz. Bu gençler Türk atletizminin geleceğidir. Sizlerde antrenörlerinizin sözünden çıkmayın, onların verecekleri eğitimleri ve taktikleri harfiyen uygulayın. Sizleri  A  Takımdan ayrı tutmuyoruz. Onlara sağladığımız imkanları ve kamp ortamının aynısını sizler içinde sağladık. Erzurum kampını en iyi şekilde değerlendirin."

Milli Takım Antrenörlerinden Cahit Yüksel de bir sporcunun ya da takımın başarılı olmasında antrenörün büyük rolü olduğunu vurguladı.

Son Güncelleme: 20.08.2015 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.