31 Temmuz 2016 Pazar 00:43
Erzurum'da Bayrak Yürüyüşü Yapıldı

 Erzurum'da vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla "Bayrak Yürüyüşü" yaptı.

Büyükşehir Belediyesinin organizasyonuyla binlerce vatandaş, tarihi Narmanlı Camisi önünde toplandı.

Vatandaşlar, bin metrelik Türk bayrağı ve meşalelerle, Cumhuriyet Caddesi'nden geçerek Havuzbaşı Kent Meydanı'na yürüdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın meydanlara çıkma çağrısına destek veren Erzurumlular, yaklaşık 2 kilometrelik yürüyüşlerinde, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Ne mutlu Türk'üm diyene" şeklinde sloganlar attı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yaptığı açıklamada, ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozmaya hiç kimsenin gücünün yetmeyeceğini, hainlere en güzel cevabın "Bayrak Yürüyüşü" ile verildiğini söyledi.

Yürüyüşe katılanlar, daha sonra Yakutiye Kent Meydanı'nda "demokrasi nöbeti" tutmaya devam etti.

Burada Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa katılan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla marşlar okudu.

Program, sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ın seslendirdiği türkülerin ardından sona erdi.

erzurumda-bayrak-yuruyusu-yapildi.jpgerzurumda-bayrak-yuruyusu-yapildi.jpgerzurumda-bayrak-yuruyusu-yapildi-001.jpgerzurumda-bayrak-yuruyusu-yapildi-002.jpgerzurumda-bayrak-yuruyusu-yapildi-003.jpgerzurumda-bayrak-yuruyusu-yapildi-004.jpgerzurumda-bayrak-yuruyusu-yapildi-005.jpgerzurumda-bayrak-yuruyusu-yapildi-005.jpgerzurumda-bayrak-yuruyusu-yapildi-006.jpgerzurumda-bayrak-yuruyusu-yapildi-007.jpg

Son Güncelleme: 31.07.2016 14:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.