15 Mayıs 2016 Pazar 23:53
Erzurum'da Beşiktaş'ın Şampiyonluk Kutlamaları

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Osmanlıspor'u 3-1 yenen Beşiktaş, bitime bir hafta kala 2015-2016 sezonunun şampiyonu olması Erzurum ve Tunceli'de bulunan tarafları tarafından coşkuyla kutlandı.

Maçın ardından Yakutiye Kent Meydanı'nda toplanan taraftarlar, yağmur altında trafiğe kapatılan Cumhuriyet Caddesi üzerinden polis ekipleri eşliğinde kontrollü bir şekilde kent meydanındaki havuz başına geldi. Taraftarlar burada bulunan süs havuzuna girerek, Beşiktaş bayrağı açıp, meşaleler yaktı. Yağmurlu havada soğuk suya giren Beşiktaşlılar havuz içinde tezahüratlar yaptı.

Süs havuzunun ardından geri yönelen taraftalar, Cumhuriyet Caddesi üzerinden tekrardan Yakutiye Kent Meydanı yakınlarına gelerek, meşaleler yakıp, tezahüratlar yapıp kutlamalarına devam etti.

Kutlamalara bazı aileler de çocuklarıyla katılırken, bazı taraftarlar özçekim yaptı.

Tunceli'de de maçın bitmesinin ardından Moğultay Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde bir araya gelen Beşiktaş taraftarları şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.

Araçlarla şehir turu yapan Beşiktaş taraftarı, ardından Seyit Rıza Parkı'na gelerek burada bir süre daha kutlamalara devam etti.

Son Güncelleme: 17.05.2016 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.