10 Ağustos 2016 Çarşamba 13:17
Erzurum'da Cinayet Zanlısı 2 Kişi Yakalandı

 Erzurum'da bir kişinin öldürülmesi ve bir kişinin yaralanması olayına ilişkin gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, önceki gün, kentin Yakutiye ilçesi Narmanlı Mahallesi Lalapaşa Camisi önünde, bir taksideki Ömür Bağrıyanık'ın (43) tabanca ile vurularak öldürülmesi, İbrahim Almatopu'nun (25) da ağır yaralanması olayı sonrası kaçan zanlıları yakalamak amacıyla çalışma başlattı.

Çalışma sonucu, söz konusu olaya karıştıkları öne sürülen ve "kullanmak amacıyla uyuşturucu bulundurma", "adam yaralama" gibi suçlardan poliste kaydı olduğu belirlenen zanlılar Devlet Saydam ile Recep Anlar, gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen her iki zanlı, cumhuriyet savcılığındaki sorgularının ardından sevk edildikleri sulh ceza hakimliğince "kasten adam öldürme", "yaralama" suçlarından tutuklandı.

Zanlı Anlar ile Almatopu'nun olay öncesi başka bir adreste kavga ettiği için Anlar'ın Almatopu ve Bağrıyanık'ın içinde bulunduğu taksiye ateş açtığı belirtildi.

 

Son Güncelleme: 10.08.2016 13:18
Anahtar Kelimeler:
ErzurumCinayet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.