18 Temmuz 2016 Pazartesi 15:58
Erzurum'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden Tepki

 

Erzurum'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Çelebi Spor Kulübü karatecileri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Kazım Karabekir Stadı'ndaki tartan pistte gerçekleştirilen antrenmandan önce yaklaşık 150 sporcu, şehitler için saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı okuduktan sonra ellerinde Türk bayraklarıyla "Vatan sana canım feda" sloganı attı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sporcuların vatanına olan sevgisini bir kez daha gösterdiğini söyledi.

 

- "Başkomutanımızın talimatıyla hepimiz meydanlardayız"

 

Gençlerin gelecekte ülkenin birlik ve beraberliğinin teminatı olduğunu ifade eden Taşkesenligil, "Bugün birlik ve dirlik, gencimizden yaşlısına kadın erkek hepimizin sokakta olma günü. Cumhurbaşkanımızın, başkomutanımızın talimatıyla hepimiz sokakta, meydanlarda olacağız." dedi.

Fuat Taşkesenligil, ülkeye yakışır sporcular yetiştirmeye hiç kimsenin engel olamayacağını belirterek, "Bütün gücümüzle, varlığımızla bayrağımızı dalgalandıracağız. Allah devletimizin, milletimizin yardımcısı olsun. Sporcular olarak bayrak nöbetimiz devam ediyor." ifadelerini kullandı.

 

- "Erzurumlu karateciler olarak milli iradeye sahip çıkıyoruz"

 

Karate İl Temsilcisi Ahmet Çelebi de bayrak nöbetine devam ettiklerini kaydederek, "Bugün çalışmalarımıza şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızı okumakla başladık. Hepsinin ruhları şad olsun. Erzurumlu karateciler olarak mili iradeye sahip çıkıyoruz ve devletimizin her zaman yanındayız." diye konuştu.

Herkesin kenetlendiğini belirten Çelebi, "Erzurumlu olarak ülkemle gurur duyuyorum. Ülkemiz adına inşallah daha güzel şeyler olacak. Sporcularımızla ilerleyen günlerde büyük bir gösteri planlıyoruz. Spor nöbetimiz devam ediyor." şeklinde görüş bildirdi.

Son Güncelleme: 06.08.2016 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.