03 Nisan 2016 Pazar 14:18
Erzurum'da İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan "Hayır Çarşısı"nda, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardımların devam ettiği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi'den yapılan açıklamada, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Sosyal İşler Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan Hayır Çarşısı'nda ihtiyaç sahibi ailelere giyim ve ev eşyası yardımı yapıldığı belirtildi.

Mart ayında 77 aileye giyim, 29 aileye de ev eşyası yardımı yapıldığı vurgulanan açıklamada, "Sıkıntılarını dile getiren vatandaşlara bir ayda 85 malzemeden oluşan oturma grubu, baza ve yatak takımı, elektronik eşya ile giyim yardımı yapıldı" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, ayrıca vatandaşların bu uygulamdan memnun olduğu ve kendilerine yardım eli uzatan Hayır Çarşısı yöneticilerine teşekkür ettiği de kaydedildi.

 

Son Güncelleme: 03.04.2016 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.