16 Nisan 2016 Cumartesi 17:33
Erzurum'da Kutlu Doğum Haftası

Erzurum'un Çat ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Çat Belediyesi Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç ve ekibi, Cumhuriyet caddesinde vatandaşlara gül dağıttı.

Burada bir konuşma yapan Kılıç, "Kardeşliği O'nunla Öğrendik" sloganıyla Cumhuriyet caddesi boyunca açılan stantlarda vatandaşlarla bir araya geldik. İlçemizdeki camilerde Mevlid-i Şerif okutmuş ve ardından ilçe meydanında hemşehrilerimize gül dağıtmıştık. Bu etkinliğin ardından bugün de Erzurum'un muhtelif noktalarında kurduğumuz stantlarda halkımıza gül dağıttık. Mahallebaşı, Kombina Caddesi, Kongre Caddesi, Hastaneler Caddesi, Çaykara Caddesi, Havuzbaşı ve Cumhuriyet Caddesi'ndeki stantlarımızda toplam 100 personelimizle Kutlu Doğum Haftası'nda güllerin en güzelini, yani Kutlu Nebi'yi yine güllerle andık." diye konuştu.

Etkinlikte 12 bin gül dağıtıldığını belirten Kılıç, "Etkinliğimizin sloganı; 'Kardeşliği O'nunla Öğrendik' oldu. Çünkü biz birlik ve beraberliği, sevgiyi, şefkati, yardımlaşma ve dayanışmayı Allah Resulünden öğrendik." ifadelerini kullandı.

Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.