21 Ağustos 2015 Cuma 16:27
Erzurum'da 'Mavi Şehir Projesi' hayata geçiyor

ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile özel bir firma tarafından sosyal konut yapımına yönelik hazırlanan "Mavi Şehir Projesi" hayata geçiyor.

Kentteki bir restoranda düzenlenen basın toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, göreve geldiği günden bu yana kentte altyapı ve üstyapı çalışmalarına yoğunluk verdiklerini söyledi.

En önemli projelerinden birinin de şehirde kentsel dönüşüme yönelik çalışmalar yürütmek olduğunu ifade eden Sekmen, şöyle konuştu:

"Bu kentsel dönüşümle Erzurum'da döküntü olan alanları yeniden ihya etmeye yönelik çalışma yürütmeye devam edeceğiz. 280 dairelik projenin, ilk etabı olarak 84 dairenin temeli atıldı. Hedefimiz bu 280 daireyi 2016'nın yaz sezonunda hazırlayarak oturmak isteyenlere teslim etmek. Amacımız sağlıklı, çevreye duyarlı, ısı yalıtımlı akıllı binalar yaparak, şehrimizi güzelleştirecek sosyal konutlarımızı topluma kazandırmak. Daire almak istiyorum diyen vatandaşlarımız, bu projeden 5, 10, 15 yıl süreyle daire alabilecekler."

Erzurum'da

Erzurum'da

Erzurum'da

Erzurum'da

Erzurum'da

Erzurum'da

Erzurum'da

Erzurum'da

Erzurum'da

Erzurum'da

Son Güncelleme: 21.08.2015 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.