12 Ağustos 2015 Çarşamba 19:34
Erzurum'da mezarlıklar düzenleniyor

ERZURUMErzurum Büyükşehir Belediyesi, mezarlık hizmetlerinde çalışmalarını hızlandırdı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, düzenli mezarlık alanlarının oluşturulması amaçlanan çalışma kapsamında Asri Mezarlık'ta bordürlerle parseller bölünüp, kabirlere daha rahat ulaşılması için yol yapıldığı bildirildi.

İçerisinde şehitlerin bulunduğu mezarlık ile ilk mezarlık alanı olarak bilinen Garipler Mezarlığı'nda peyzaj düzenleme çalışmasının devam ettiği belirtilen açıklamada, "Toprak düzeltilmesi ve bordür çalışması tamamlanan yerde her bir mezarlık için baş taşı da yapılıyor. Bu arada ormanlık alan oluşturulması için de çalışmalar başlatıldı. Asri Mezarlığı'nın üst tarafında 'her mevtaya bir fidan' dikimi için özel bir alan oluşturuldu."

Açıklamada, Asri Mezarlık'ta bulunan idari binanın büyütüleceği ve yıl içerisinde uygulanmaya başlayacak proje kapsamında büyük bir mescit, 4 gasilhane ve 9 morg yapılacağı kaydedildi.

Son Güncelleme: 12.08.2015 19:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.