02 Ağustos 2016 Salı 01:13
Erzurum'da Milli İrade Nöbeti Devam Ediyor

 Erzurum'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından vatandaşlar tarafından başlatılan "demokrasi nöbeti" sürüyor.

Yakutiye Kent Meydanı'nda ellerinde ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan grup, FETÖ aleyhine slogan attı.

Ankara Kocatepe Camii İmam Hatibi İsmail Coşar'ın Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Grup Fasıl tarafından gazellerden oluşan konser verildi.

Vatandaşlardan İbrahim Soner Ekici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, demokrasi nöbetinin 18'inci gününde de meydanları doldurduklarını söyledi.

Demokrasiye yapılan darbe girişiminin karşısında durmak için toplandıklarını belirten Ekici, şöyle konuştu:

"Erzurum'u her ne kadar Fetullah Gülen'in memleketi olduğunu varsaysak bile biz onu kendi memleketlimiz olarak kabul etmiyoruz. Onun dadaşlar diyarı Erzurum'dan tamamen vatandaşlıktan çıkarılmasını istiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan ve Bakanlar Kurulumuzdan istediğimiz bu. Bizler de burada onun vatandaşlıktan çıkarılması ve idam edilmesi için elimizden geleni yapmaya devam ettik ve imza topladık."

Aydın Pafta ise vatan için sabahlara kadar meydanlarda bulunduklarını ifade etti.

Osmanlı torunları olduklarını dile getiren Pafta, "Meydanlarda olan vatandaşlar olarak, milletimizin bekasını ve kardeşlik istiyoruz. Allah, Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin. Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın." dedi.

Son Güncelleme: 23.08.2016 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.