19 Temmuz 2017 Çarşamba 21:03
Erzurum'da Öğrenciler Öğle Namazında Buluştu

 Erzurum'da, Emin Eğitim Kültür ve Sanat Spor Kulübü Derneği'nde çeşitli branşlarda eğitim alan öğrenciler, öğle namazında buluştu.

Emin Eğitim Kültür ve Sanat Spor Kulübü Derneğince düzenlenen 2017 yaz eğitimi programı kapsamında çeşitli branşlarda 6 hafta boyunca eğitim alacak 400 öğrenci, Yakutiye ilçesindeki Lalapaşa Camisi'nde buluşarak öğle namazını kıldı.

Namazın ardından cami avlusunda öğrencilere yiyecek ve içecek ikram edildi.

Dernek yetkilisi Resul Ergün, gençlere yönelik yapılan sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Öğrencilere Erzurum'un kültür ve tarihini anlattıklarını ifade eden Ergün, "Eğitime katılan 8 ile 20 yaşındaki yaklaşık 400 gencimize yaz dönemi eğitimlerinde güzel bilgiler öğreterek geçirdik. Hafta sonu dernek faaliyetleri kapsamında Bolu'ya izcilik kampına gideceğiz." diye konuştu.

Son Güncelleme: 19.07.2017 21:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.