29 Ocak 2016 Cuma 10:03
Erzurum'da Öğrencilere Karne Hediyesi

 Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Vuslat Derneği öğrencilerinin yarıyıl karne dağıtım törenine katıldı.

Göğüs Hastanesi Konferans Salonu’ndaki programda öğrencilerin Kur’an-ı Kerim tilavetini Vuslat Derneği Onursal Başkanı Şevket Gökşan, Dernek Başkanı Muhsin Keleş ile çok sayıda davetli ve öğrencilerin aileleri dinledi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, öğrencilerle yakından ilgilenerek karnelerini ve hediyelerini verdi.

Doğan, Kur’an-ı Kerim’i öğrenmenin ve öğretmenin önemini vurgulayarak, "Kur'an-ı Kerim nihayetsiz ilimler sahibi olan yüce Rabbimizin ezeli bir kelamı olduğundan ilimlerle dopdolu olarak nazil olmuştur. Kainatın bütün ilimleri ve hakikatleri ile ahiret alemlerinin ilimlerini, hatta Cenabı Hakkın isim ve sıfatlarına dair sınırsız marifetleri içine alan bir ilimler hazinesidir" dedi.

Son Güncelleme: 29.01.2016 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.