29 Temmuz 2017 Cumartesi 15:59
Erzurum'da Pompalı Tüfekle Rehin Alınan Kişi Operasyonla Kurtarıldı

Erzurum'un Aşkale ilçesinde, hasmı tarafından pompalı tüfekle rehin alınan kişi, özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonla kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Dumanoğlu Mahallesi'nde oturan inşaat işçisi Ö.D, ilçe merkezinde aralarında önceden husumet bulunan H.Ö'yü silah tehdidiyle rehin aldı.

Pompalı tüfekle H.Ö'yi bir kilometre yürüterek İstasyon Mahallesi'nde bulunan ormanlık alandaki yıkık bir binaya götüren Ö.D, burada beklemeye başladı.

Ö.D, ihbar üzerine bölgeye gelen polis ve jandarmanın yaklaşık 2,5 saat süren ikna çabasına rağmen rehin aldığı H.Ö'yü serbest bırakmadı.

Zanlının ikna olmaması üzerine Erzurum Emniyet Müdürlüğüne bağlı Özel Harekat ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, H.Ö'yü kurtarmak için operasyon düzenledi.

Çevrede geniş güvenlik önlemi aldıktan sonra binanın etrafını saran özel harekat polisleri, düzenledikleri operasyonla H.Ö'yü kurtardı.

Başına aldığı darbe nedeniyle baygınlık geçiren H.Ö, ilk müdahalenin ardından Aşkale Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gözaltına alındıktan sonra zırhlı araca bindirilen Ö.D. emniyete götürüldü.

Son Güncelleme: 29.07.2017 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.