11 Mayıs 2015 Pazartesi 13:40
Erzurum'da seçim otobüsü gerginliği

ERZURUM - Erzurum'da kent merkezinden seçim otobüsüyle geçiş yapan HDP'liler ile vatandaşlar arasında çıkan gerginliğe polis müdahale etti. 

Alınan bilgiye göre, kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi'nden geçiş yapan HDP'ye ait seçim otobüsünün içerisinden kendilerine bıçak ve pala gösterildiğini iddia eden bir grup vatandaş, otobüsün etrafını sardı.

Atılan taşlarla camları kırılan otobüsün içine girmeye çalışanlara polis müdahale etti. Halkı sağduyuya davet eden polis, seçim otobüsünün olay yerinden uzaklaşmasını sağladıktan sonra uzun süre vatandaşları ikna etmeye çalıştı.

Polis ayrıca, olay yerinden geçen ve içinde çevik kuvvet polislerinin bulunduğu minibüse, içinde HDP'lilerin olduğunu düşünerek yönelen kalabalığı güçlükle engelledi.

Gerginliğin ardından kent genelinde ve Mahallebaşı semtinde geniş güvenlik önlemi alındı.

Son Güncelleme: 11.05.2015 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.