10 Mayıs 2016 Salı 11:47
Erzurum'da 'Şehirler Ve Kültürler Yörelerimiz' Projesi

Erzurum'da, Gençlik ve Spor Bakanlığının gençlere yönelik "Şehirler ve Kültürler Yörelerimiz" sosyal sorumluluk projesi başladı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri müdürlüklerinin organize ettiği etkinlik kapsamında gençlik liderleri, şehrin güney ilçelerinden aldıkları çocukları kuzey ilçeleriyle buluşturdu.

Karayazı, Karaçoban ve Tekman ilçelerinden öğrenciler alınarak kuzey ilçelerini gezmeleri sağlandı. Narman ve Oltu ilçelerini gezen çocuklar, bu ilçelerde akranlarıyla tanışıp, oyun oynama ve kaynaşma şansı yakaladı. Öğrenciler, Narman'da Peribacalarını gezip Ethem Baba Türbesi'ni ziyaret etti. Oltu'da da birçok yeri gezen öğrenciler, tarihi Aslan Paşa Camisi'ni de tanıma imkanı yakaladı.

Kuzey ilçelerini gezme ve tanıma şansı buldukları için mutlu olan Tekman, Karayazı ve Karaçobanlı çocuklar, yetkililere teşekkür etti.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, gençlik merkezleri gençlik liderleri aracılığıyla önemli ve anlamlı bir kültür gezisi düzenlemekten mutlu olduklarını belirterek, "Güney ilçelerimizdeki dar gelirli çocukların, Narman ve Oltuyu tanımalarını sağladığımız için çok sevinçliyiz. Bu güzel gezi programından dolayı emeği geçen herkesi kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Erzurum'da

Erzurum'da

Erzurum'da

Son Güncelleme: 13.05.2016 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.