11 Kasım 2015 Çarşamba 11:36
Erzurum'da soğuk hava

Meteoroloji Tahmin ve Uyarı Merkezinden alınan bilgiye göre, İzlanda alçak basınç etkisi altındaki bölgede havanın parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmur, karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Gece en düşük hava sıcaklığı Iğdır ve Erzincan'da 2, Ardahan'da eksi 1, Ağrı ve Erzurum'da eksi 4 ve Kars'ta da eksi 6 derece olarak ölçüldü.

Günün en yüksek hava sıcaklığının Iğdır'da 11, Erzincan'da 9, Ağrı'da 6, Erzurum, Ardahan ve Kars'ta da 4 derece olması bekleniyor.

Kar kalınlığı Erzurum kent merkezinde 3, Palandöken Kayak Merkezinde 14 ve Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezinde 3 santimetre ölçüldü. 

Yetkililer, sabah ve gece saatlerinde oluşabilecek buzlanma, don ve sise karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Son Güncelleme: 11.11.2015 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.