27 Ocak 2016 Çarşamba 12:38
Erzurum'da Su Sayacı Uyarısı

  Erzurum Büyükşehir Belediyesi, aşırı soğuklar nedeniyle yaşanan su sayacı arızalarına karşı tedbir almaları konusunda vatandaşları uyardı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürü Mevlüt Vural, yaptığı yazılı basın açıklamasında, kış mevsiminin başladığı Kasım ayından bugüne kadar soğuk nedeniyle patlayan 333 su sayacının yenisiyle değiştirildiğini belirtti.

Sayaçların donması durumunda hiç müdahale edilmeden ESKİ Genel Müdürlüğü’ne başvurulması gerektiğini vurgulayan Vural, "Sayaçlarda don olayı gerçekleştiği zaman sayaçlara kesinlikle sıcak su ve ateş tutulmamalıdır. Bu işlem yapıldığında sayaçlar tamamen zarar görür. Bu durumla karşılaşan vatandaşlarımız, ESKİ Sayaç Hareketleri Şefliği’nin 233 01 33 numaralı telefonunu arayarak durumu bize bildirsinler. Böylelikle belirtilen adrese kısa sürede teknik ekip göndererek patlayan veya arıza yapan sayacı yenisiyle değiştiriyoruz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 27.01.2016 13:54
Anahtar Kelimeler:
Soğuk ErzurumSu Sayacı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.