21 Temmuz 2016 Perşembe 04:13
Erzurum'da Teheccüd Namazı Kılındı

Erzurum'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlar, teheccüd namazı kıldı.

Yakutiye Kent Meydanı'ndaki tarihi Lalapaşa Camisi önünde toplanan yüzlerce vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla saflar halinde oturup Fetih Suresi'ni okudu.

Cami ve avlusunu dolduran grup, daha sonra teheccüd namazı için saf tuttu. Vatandaşlar, namazın ardından ülkenin birlik ve beraberliği için yapılan duaya katıldı.

Vatandaşlardan Dursun Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ülkede huzursuz bir dönem geçirildiğini söyledi.

Allah'tan, milletin huzurunun bozulmamasını dileyen Özkan, "Yapacak bir şeyimiz yok. Elimizden gelen dua etmek. Dua edeceğiz ve ülkemiz de eski günlerine dönecek inşallah." dedi.

Selahattin Sevindir de bu seher vaktinde okunan Kur'an-ı Kerim ve dualar ile kılınan namazların, ümmetin birliğine vesile olacağına inandığını ifade etti.

Son Güncelleme: 06.08.2016 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.