06 Haziran 2015 Cumartesi 16:11
Erzurum'da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

ERZURUM  - Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında CHP ​Yakutiye İlçe Başkanı Yavuz Selim Yıldız hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bosna Caddesi'nden Yenişehir semtine çıkan Murat Toptaş yönetimindeki 06 DL 2747 plakalı otomobil, Gazino Kavşağı'nda kaldırımdaki aydınlatma direğine çarptı.

Kazada sürücü Toptaş ile araçta bulunan CHP Yakutiye İlçe Başkanı Yavuz Selim Yıldız (27), Cansu Aydın ve Seda Kabasakaloğlu yaralandı.

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Yıldız, burada müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Diğer yaralıların ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

CHP Erzurum İl Başkanı Tevhit Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üzüntülü olduklarını belirterek, "Murat Toptaş arkadaşımız, CHP Erzurum Milletvekili adayı Gonca hanımın danışmanıydı. Araç, kavşakta takla atmış. İlçe başkanımızı kaybettik. Üzüntülüyüz. Baş sağlığı dileklerimi iletiyorum" dedi.

Son Güncelleme: 06.06.2015 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.