09 Şubat 2016 Salı 16:28
Erzurum'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 3 Yaralı

 Tortum ilçesinde kontrolden çıkan tuz yüklü tırın, bazı araç ve yayalara çarpması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 72A802-10 plakalı tuz yüklü tır, Tortum ilçesi Hastane Caddesi'nde kontrolden çıktı.

İran'dan aldığı tuzu Gürcistan'ın Batum kentine götürdüğü belirlenen tır, önce Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait Muzaffer Atmaca yönetimindeki 25 FC 324 plakalı vince, ardından eczane önünde bekleyen Semahat (45) ve oğlu Muhammet Birdal'a (10) çarptı. Tır, daha sonra 8 araç ve 3 işyerine çarparak durabildi.

Kazada, vinç şoförü Atmaca ile 10 yaşındaki Muhammet Birdal, olay yerinde yaşamını yitirdi. Anne Semahat Birdal ile kazaya karışan tırın şoförü ve aynı araçta bulunan ismi belirlenemeyen bir kişi de yaralandı.

Ağır yaralı olarak Tortum Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, buradaki müdahalenin ardından Erzurum'daki hastanelere sevk edildi.

Son Güncelleme: 09.02.2016 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.