18 Temmuz 2017 Salı 14:03
Erzurum'da Uyuşturucu Operasyonu

Erzurum'da, "torbacı" olarak adlandırılan sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 kişiden 4'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda, kentte uyuşturucu satışının engellenmesine yönelik çalışma yaptı.

"Torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik kent merkezindeki bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 6 zanlıyı gözaltına aldı.

Ekipler, söz konusu adreslerdeki aramalarda ise 117 gram sentetik uyuşturucu, 25 gram toz esrar, 2 gram metamfetamin ile 1 pompalı tüfek, 2 bıçak ve 22 tabanca mermisi ele geçirdi.

Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden 4'ü, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Diğer 2 şüpheli ise hakimlikçe, haklarında adli kontrol tedbirlerinin uygulanmasına karar verilerek salıverildi.

Son Güncelleme: 18.07.2017 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.