10 Ocak 2017 Salı 12:22
Erzurum'da Uyuşturucu Satıcılarına 'Şafak' Operasyonu

Erzurum'da uyuşturucu satıcılarına yönelik özel harekat ekiplerinin de aralarında bulunduğu 200 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda 6 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ticareti yapan ve "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

Özel Harekat ve Asayiş Şubesi ekiplerinin de aralarında yer aldığı 200 polisle gerçekleştirilen operasyonda, önceden belirlenen 6 adrese "şafak" baskını gerçekleştirildi.

Zanlıların bulundukları yerlerde arama yapan ekipler, satışa hazır paketlerde sentetik uyuşturucu ele geçirdi.

Operasyonda gözaltına alındıktan sonra emniyete götürülen 6 zanlının, "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti" suçundan adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

Yetkililer, gençleri zehirleyen uyuşturucunun ticaretini yapanlara yönelik çalışmaların kararlılıkla süreceğini belirtti.

Son Güncelleme: 10.01.2017 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.