21 Temmuz 2016 Perşembe 23:38
Erzurum'da Vatandaşlar Nöbette

 Erzurumlu çiftçiler, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından Erzurum'da demokrasi nöbetini sürdüren vatandaşlara destek vermek için traktörleriyle kent merkezinde dolaştı.

Demokrasi nöbetinin 7'nci gününde FETÖ'nün darbe girişimine tepkilerini sürdüren vatandaşlara bir destek de Erzurumlu çiftçilerden geldi.

Mahalle muhtarları aracılığıyla bir araya gelen çiftçiler, tarladaki mahsullerini toplamayı bırakıp, "demokrasi nöbetine" traktörleriyle katıldı. Türk bayraklarıyla donattıkları traktörlerinin üzerinde yine bayraklar sallayan çiftçiler, korna çalarak saatlerce şehir merkezini gezdi.

Onlarca çiftçinin yaptığı bu destek turuna vatandaşlarda alkış ve araçlarında bayraklar sallayarak karşılık verdi.

Traktörlerin geçişleri sırasında trafik akışında zaman zaman aksamalar meydana geldi.

Çiftçilerden Bünyamin Akkın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, demokrasi için Cumhurbaşkanı ve hükumetin yanında olduklarını söyledi.

Vatanına sahip çıkan herkese teşekkür eden Akkın, "Buradan tüm Türkiye'ye haykırıyoruz. Vekaletimizi ancak biz veririz. Bizi yönetenleri biz seçeriz. Başkasını istemiyoruz. Kesinlikle darbeye 'hayır' diyoruz. Vekaletimizi verdiğimiz kişilerden başkası bizi yönetemez. Bu vatanın ve milletin asıl sahibi millettir, millettir, millettir. Millet de kime vekaletini verirse o yönetir. Başkasını kesinlikle istemiyoruz." diye konuştu.

Son Güncelleme: 05.08.2016 17:49
Anahtar Kelimeler:
ErzurumFETÖTepkiTRAKTÖR
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.