27 Aralık 2016 Salı 19:43
Erzurum'da Vatandaşların Yeni Yıla Huzur Ve Güven İçerisinde Girmeleri İçin Kentte Tertip Ve Tedbirler Artırıldı.

Erzurum Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde alınacak tertip ve tedbirlere yönelik olarak, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 31 Aralık Cumartesi ile 2 Ocak Pazartesi arasında huzur planının uygulamaya konulacağı kaydedildi.

Havalimanı, otogar, üniversite kampüsü, kayak merkezi ve terminallerde yaya ve motorlu devriyeler ile şehir içi ve kara yolları üzerinde tertip edilecek trafik ekibi veya tim sayısının arttırılacağının belirtildiği açıklamada şunlara yer verildi:

"Danışma telefon hatlarında görev yapan personel sayısı takviye edilecek ve bu telefonlara yapılacak müracaat veya ihbarlar titizlikle ve derhal değerlendirilecektir. Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlıkları tarafından özellikle alışveriş ve eğlence yerleri ile diğer umuma açık mahallerin denetimleri, tefrik edilecek, ekipler marifetiyle etkin bir şekilde yapılacaktır.

İtfaiye, doğal gaz, su ve kanalizasyon arıza ekipleri hazır hale getirilecek ve nöbetçi memurlukları vatandaş müracaatlarına açık tutulacaktır. Toplu taşıma araçlarının seferlerinde sürekliliğin sağlanması amacıyla gerekli tedbirler önceden planlanacaktır."

 

Son Güncelleme: 27.12.2016 19:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.