22 Haziran 2017 Perşembe 14:35
Erzurum'da Yaz Spor Okulları Başlıyor

 Erzurum'da ücretsiz yaz spor kursları 29 Haziran'da başlayacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Spor Merkezleri Yaz Spor Kurslarına rekor katılım beklediklerini söyledi.

Taşkesenligil, 27 ayrı spor branşında gençlere kadrolu ve fahri antrenörlerle spor yaptıracaklarını belirtti.

Yıl boyunca gençliğe spor imkanı tanıdıklarını, 3 ay boyunca da yüzlerce öğrencinin yaz spor kurslarında eğitim alacağını ifade eden Taşkesenligil, kurslara gösterilen ilgiden ve yaz spor kurslarına yapılan başvurulardan memnun olduklarını dile getirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü yaz spor kurslarının çocukları kötülükten uzaklaştırdığına işaret eden Taşkesenligil, "Sporu seven yeni neslin, birçok kötülükten uzak kalacağını biliyoruz. Bu nedenle spora teşvik ediyoruz. Yaz boyunca yüzlerce çocuğun spor tesislerimizde antrenörlerimiz nezaretinde kurs görecek olması bizleri mutlu edecektir." dedi.

Son Güncelleme: 22.06.2017 14:36
Anahtar Kelimeler:
GençlikYazKamp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.