17 Haziran 2015 Çarşamba 14:29
Erzurum'da yaz spor okulları

ERZURUM - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, velilerden çocuklarını yaz spor okullarına göndermelerini istedi.

Taşkesenligil, yaptığı yazılı açıklamada, çocukların tatil boyunca boş zamanlarını spor yaparak geçirmesi gerektiğini söyledi. 

Sporun çocuk gelişiminde büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan Taşkesenligil, "Genel Müdürlüğümüz, teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü olan 29 Haziran'da, Türkiye'de 81 ilde aynı anda yaz spor okullarını resmi olarak başlatacak. Biz de 29 Haziran'da yaz spor okullarını açacağız. Tüm aileleri çocuklarını spora yönlendirmelerini istiyoruz. Bu doğrultuda çocuklarımız hem spor yaparak eğlenecek hem de obezite ve kötü alışkanlıklardan uzak kalacak" ifadelerini kullandı. 

Taşkesenligil, okullarda atletizm, futbol, badminton, basketbol, bedensel engelli boks, jimnastik, güreş, hentbol, judo, karate, kayak, masa tenisi, tekvando, tenis, voleybol, yüzme, halter, kick boks, buz hokeyi, buz pateni, curling ve short track dallarında faaliyet yürütüleceğini kaydetti. 

Erzurum'da yaz spor okulları

Erzurum'da yaz spor okulları

Erzurum'da yaz spor okulları

Son Güncelleme: 17.06.2015 14:30
Anahtar Kelimeler:
Yaz Spor OkullarıErzurumda
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.