11 Haziran 2015 Perşembe 16:41
Erzurum'da yeşil alan çalışması

ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yaptığı açıklamada, kentsel tasarımın yanında, şehri estetik açıdan güzel bir görünüme kavuşturmak için yeşil alan çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Ana arterlerdeki yeşil alanlarda artık hazır kesme çim kullanıldığını ifade eden Sekmen, böylece hem zamandan hem de çim ekme, sulama ve bakım maliyetinden tasarruf edileceğini bildirdi.

Sekmen, Erzurum'da ana arterlerde 10 bin metrekare çim serimi ve ağaçlandırma çalışmalarının yapılacağını, kenti hak ettiği görünüme kavuşturmak için çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Erzurum'u güzel görünüme kavuşturmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını anlatan, Sekmen, kentte kışın uzun, soğuk ve sert geçtiğini, mevsim şartları gereği yeşil alanların oluşturulması, bakımı, sulanması ve gübrelenmesinde, maliyet yüksek olduğundan, hazır çim tercih ettiklerini dile getirdi.

Erzurum'da yeşil alan çalışması

Erzurum'da yeşil alan çalışması

Erzurum'da yeşil alan çalışması

Son Güncelleme: 11.06.2015 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.