31 Aralık 2016 Cumartesi 18:53
Erzurum'da Yılbaşı Öncesi Kaçak İçki Operasyonu

 Erzurum'da, yılbaşı dolayısıyla kaçak içki satışına yönelik denetimler düzenlendi.

Erzurum Valiliğinden yapılan açıklamada, Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca 29-30 Aralık'ta yaklaşan yılbaşı sebebiyle kamu düzeninin sağlanması, kişi hak ve hürriyetleriyle genel sağlığın korunması, sahte ve kaçak alkollü içeceklerin satışının engellenmesi amacıyla Erzurum Vergi Dairesi Başkanlığı ile müşterek denetimler gerçekleştirildiği kaydedildi.

Açıklamada, şehir merkezinde ve ilçelerinde içkili restoran ve alkol satışı yapan tekel bayilerinin denetlendiği belirtilerek, "İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla mevzuatın verdiği yetki ve sorumluluklar çerçevesinde emniyet ve asayiş görevlerinin yerine getirilmesine kararlılık ve azimle devam edilmektedir." denildi.

 

Son Güncelleme: 31.12.2016 18:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.