20 Ekim 2015 Salı 19:30
Erzurum'daGENEL SEÇİME DOĞRU

Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum milletvekili adayı Recep Akdağ, seçim çalışmaları kapsamında Aziziye ilçesinde lise ve üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Akdağ, İl Gençlik Kolları tarafından Ilıca Termal Tesisleri'nde düzenlenen "Gençlerle Buluşma" etkinliğinde öğrencilerle çimlerin üzerinde sabah kahvaltısı yaptı.

Gençler için mutlu ve huzurlu bir gelecek dilediğinde bulunan Akdağ, "Genç kardeşlerimiz, mutlu ve huzurlu bir geleceği sonuna kadar hak ediyorlar, kış mevsimine girmemize sayılı günler kala açık ve güneşli bir sabahta genç kardeşlerimizle vakit geçirerek, onların gelecekteki planlarına yönelik sohbet ettik. Kendilerine eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Akdağ, yaklaşık 200 kişinin katıldığı sabah kahvaltısında, semaverde demlenen çayı misafirlere kendisi ikram etti.

Lise ve üniversite öğrencileriyle selfie çektiren Akdağ, kahvaltı sonrasında organizasyona katılan gençlerle voleybol ve dart oynadı.

Son Güncelleme: 20.10.2015 19:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.