07 Temmuz 2015 Salı 23:12
Erzurum'daki göçük

ERZURUM  - Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Nuroğlu, atlama kuleleri inşaat alanındaki yol yapımı sırasında meydana gelen göçüğe ilişkin, "Hem akşam hem de bugün bölgede bizzat inceleme yaptık. Çökmenin olduğu yer tamamen pistin dışında, kulelere de 500 metre uzaklıkta" dedi.

Nuroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çökmenin pistlerle ve kulelerle alakalı olmadığını, şantiyeye gidip gelinen yolda meydana geldiğini söyledi.

Çökmenin herhangi bir şantiyede ya da inşaatta olabilecek bir toprak kayması olduğuna işaret eden Nuroğlu, şunları kaydetti:

"Çökme, pistlerle, kuleyle, yapılan işle alakalı değil. Olay o mıntıkada olduğu için sanki büyük bir şey olmuş gibi yapılan haberler de abartıldı. Hem akşam hem de bugün bölgede bizzat inceleme yaptık. Çökmenin olduğu yer tamamen pistin dışında, kulelere de 500 metre uzaklıkta. Sadece işçilerin arabayla gidip geldiği, yol olarak kullandığı yerde göçük oldu. Zaten fore kazıklar çakılmış, son derece güzel bir iş yapılıyor. Bittikten sonra hiçbir sıkıntı olmayacaktır. Erzurum'da kış şartları uzun ve sert olduğu için ancak seneye biter."

Nuroğlu, kulelerin zemin etüdünün zamanında yapılmadan inşa edildiğine dikkati çekerek, yaptıkları çalışmayla alandaki bütün etütlerin tamamlandığını sözlerine ekledi.

 

Son Güncelleme: 07.07.2015 23:12
Anahtar Kelimeler:
Erzurumdaki Göçük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.