26 Temmuz 2015 Pazar 18:19
Erzurum'daki yaz spor okulları

ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan "Yaz Spor Okulları"nda binlerce çocuk, sporun evrensel ruhunda bir araya gelerek yaz tatilinin tadını çıkarıyor.

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği spor okulları her gün birbirinden renkli sportif faaliyetlere sahne oluyor. Deneyimli antrenörler gözetiminde 7-14 yaş grubu çocuklar için futbol, basketbol, voleybol, tenis, yüzme, buz pateni, curling, güreş, karate ve kick boks branşlarında eğitim verilen okullarla psiko-sosyal gelişime katkı sağlamak amaçlanıyor.

Olimpiyat Parkı içerisindeki tesisler, Palandöken, Curling ve 3000'lik Buz Pateni Salonu'nda gerçekleştirilen kurslar için Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür eden aileler, çocuklarının bu sayede eğitim görüp, eğlenerek kötü alışkanlıklardan kurtulduğunu ifade etti.

Sekmen, yaptığı açıklamada, belediye olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını bildirerek, şunları kaydetti:

"Erzurum gibi gençlik ve dinamizmi yüksek olan bu güzel şehri sporda da marka yapacağız. Sportif yatırımlarımız arasında yer alan bu faaliyet 3 temel hedefi barındırıyor. Birincisi çocuklarımızın ruhsal ve bedensel gelişimine katkı, ikincisi spordaki beraberlik, paylaşma, fair play ve öz güvenin yavrularımıza aşılanması, üçüncüsü de spor branşlarına yeni yeteneklerin kazandırılması. Hamd olsun bu temel hedeflerin meyvesini alıyoruz. Olumlu geri dönüşümler beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Birkaç yıl sonra spor hayatına kazandıracağımız yeni yeteneklerle Erzurum'a sporda uluslararası yeni derece kazandıracağız."

Son Güncelleme: 26.07.2015 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.