09 Temmuz 2015 Perşembe 22:09
Erzurumlu atlet Balkan şampiyonu oldu

ERZURUM  - Erzurumlu milli atlet Enis Korkmaz, Romanya'da yapılan Balkan Atletizm Şampiyonası'nda 5 bin metre yarışlarında şampiyon oldu.

Daha önce Brezilya'da düzenlenen Liseler Dünya Olimpiyatları'nda ve İsrail'de yapılan Dünya Liseler Yarışlarında (ISF) şampiyon olan milli atlet, Romanya'da yapılan Balkan Atletizm Şampiyonasında 5 bin metrede Türkiye'yi temsil ederek gençler kategorisinde şampiyon oldu. 

Antrenörü İsmail Güzeloğlu ve Atletizm İl Temsilcisi Fesih Doğan ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret eden sporcu, Türkiye ve Erzurum adına zafer yaşattığı için mutlu olduğunu söyledi.

Korkmaz'ı tebrik eden Taşkesenligil, şampiyon atletin hocalarını ve il temsilcisi Fesih Doğan'ı kutladı.

Milli atleti eşofman takımı ile ödüllendiren Taşkesenligil, "Enis'i uzun süredir takip ediyorum. Başarılı sporculuğunun yanında, son derece ahlaklı ve alttan gelen gençliğe örnek olacak nitelikte karaktere sahip. Onun için kendisini kutluyorum. İnşallah, bu mütevazi kişilik ve sporculuk başarısı artarak devam eder" dedi.

Erzurumlu atlet Balkan şampiyonu oldu

Erzurumlu atlet Balkan şampiyonu oldu

Son Güncelleme: 09.07.2015 22:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.