03 Mart 2016 Perşembe 16:28
Erzurumlu Şehit Polis Memuru Toprağa Verildi

Şırnak'ta tutukluk yapan silahını onarmaya çalıştığı sırada silahının ateş alması sonucu şehit olan özel harekat polisi Eren Yüca, memleketi Erzurum'da son yolculuğuna uğurlandı.

Şırnak'ta yapılan törenin ardından Erzurum'a getirilen şehit özel harekat polisi Eren Yüca'nın cenazesi, önce Ali Paşa Mahallesi'ndeki baba ocağına götürüldü.

Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, helallik alınıp dua edilmesinin ardından cenaze namazı için Narmanlı Camisi'ne götürüldü.

Cenaze namazına şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaşın katıldı.

Evlat acısı yaşayan şehidin babası Şemsettin Yüca, Vali Altıparmak ve görevliler tarafından teskin edilmeye çalışıldı.

Şehidin cenaze namazı Erzurum Müftü Vekili Celal Büyük tarafından kıldırıldı.

Namazın ardından bir süre meslektaşlarının omuzunda taşınan şehidin naaşı, daha sonra cenaze aracıyla Asri Mezarlık'a götürülerek buradaki Polis Şehitliği'nde defnedildi.

Şırnak kent merkezinde devriye görevi yapan zırhlı araçta görevli özel harekat polisi Eran Yüca, tutukluk yapan silahını onarmak isterken aniden ateşlenen silahtan çıkan kurşunla göğsünden yaralanmış, meslektaşları tarafından Şırnak Devlet Devlet Hastanesine kaldırılan Yüca, müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

Son Güncelleme: 03.03.2016 18:33
Anahtar Kelimeler:
şehitErzurumşırnakCenaze
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.