10 Mayıs 2016 Salı 11:47
Esmek Mahallebaşı Eğitim Merkezi Ve Spor Salonu Açıldı

Erzurum Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (ESMEK) Mahallebaşı Eğitim Merkezi ve Spor Salonu açıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Mahallebaşı Süt Ürünleri Çarşısındaki açılışta yaptığı konuşmada, Erzurum'un hızlı bir değişim sürecinde olduğunu ifade etti.

Sekmen, ilin bütün mahalle ve ilçelerine hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduklarını belirterek, "Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığım zamanında bana, 'Bu hizmetleri hep batıya mı götüreceksiniz?' dendiği zaman, 'doğu-batı ayrımı mı var?' diye sorduğumuzda, 'Evet şehrin batısına hizmet yapılıyor, doğusu ihmal ediliyor' deniyordu." ifadelerini kullandı.

Şehrin değişimi bütün hücrelerinde yaşadığını aktaran Sekmen, şunları kaydetti:

"Şehrimizde inşallah bir yandan belediye hizmetleri, bir yandan sosyal, kültürel, sportif, sanatsal hizmetler, bir yandan konut hizmetleri, bir yandan da yatırım hizmetleri devreye girecek. Yakında, ESMEK kurslarında yetişen kızlarımız, delikanlılarımız eski Sümerbank'ın bulunduğu yerde işe başlayacaklar. 2. Organize Sanayi Bölgesi de tamamlanınca fabrikalar bir bir devreye girmeye başlayacak. Bu kurslarımızda meslek edindirme kursu dediğimiz dikişten, nakıştan, el becerisinden ve birçok alanda inşallah yetişmiş elemanlar devreye girecek. İstiyoruz ki Erzurum her alanda kalkınsın, gelişsin, modern bir kent, modern bir şehir konumuna gelsin. Bunun arzusu ve gayreti içerisindeyiz."

Açılışa, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, Genel Sekreter Ali Rıza Kiremitci, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Emin Öz, kurum yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Esmek Mahallebaşı Eğitim Merkezi Ve Spor Salonu Açıldı

Esmek Mahallebaşı Eğitim Merkezi Ve Spor Salonu Açıldı

Son Güncelleme: 12.05.2016 16:59
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAçılışESMEK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.